Σπανός: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας, μένουν υψηλοί»

Σπανός: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας, μένουν υψηλοί»

Gazzetta team
Σπανός: «Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας, μένουν υψηλοί»

bet365

Η καλή πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά και η διάκριση στην Ευρώπη είναι οι στόχοι για τον Ατρόμητο, όπως τόνισε και ο ιδιοκτήτης των «κυανόλευκων», Γιώργος Σπανός.

Οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν σήμερα την πρώτη τους προπόνηση, με τον Γιώργο Σπανό να αναφέρει σχετικά με τους στόχους των «κυανόλευκων» την ερχόμενη χρονιά: «Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν και είναι πάντα υψηλοί. Θέλουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα που θα μας δώσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Κύπελλο. Ο πιο άμεσος στόχος είναι η Ευρώπη και πρέπει να πιάσει επιτέλους ο κόπος μας τόπο. Εμείς θέλουμε να ενισχύσουμε όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω να έχουμε ολοκληρώσει μία με δύο μεταγραφές ακόμα. Θέλουμε να πάμε στην Αυστρία και να είμαστε στο 90% και από εκεί και πέρα θα δούμε τι κενά θα υπάρχουν και πως θα τα καλύψουμε. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με καλές ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι για να αντέξουμε αυτό τον μαραθώνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα