Ντονόπουλος: «Με προσέγγισε ο Καρυπίδης, θέλει να αποκτήσει περίπου 50 στρέμματα»

Ντονόπουλος: «Με προσέγγισε ο Καρυπίδης, θέλει να αποκτήσει περίπου 50 στρέμματα»

Gazzetta team
Ντονόπουλος: «Με προσέγγισε ο Καρυπίδης, θέλει να αποκτήσει περίπου 50 στρέμματα»

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θέλει να αναμορφώσει αλλά και να αναβαθμίσει τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο, αυτό επιβεβαίωσε ο Κώστας Ντονόπουλος, με τον οποίο συζητά τη αγορά 50 στρεμμάτων στην περιοχή.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου δίπλα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου ο οποίος μιλώντας στον Ρ/Σ «ΑΡΕΝΑ FM», υποστήριξε. «Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι ο μόνος που με έχει προσεγγίσει για τις συγκεκριμένες εκτάσεις εδώ και πολλά χρόνια. Είναι περίπου 50 στρέμματα. Θέλει να ξεκινήσει γρήγορα τις διαδικασίες με σκοπό να αποκτήσει τη έκταση και θέλει να κάνει γυμναστήρια, γήπεδα, εστιατόρια, αναψυκτήρια, ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι άνθρωποι του Άρη. Πρόκειται για ένα σπουδαίο σχέδιο, καθώς προβλέπει και τη δημιουργία υπαίθριου χώρου για την εξυπηρέτηση των γονέων των αθλητών. Λείπει από την περιοχή κάτι τέτοιο. Θέλει δουλειά για να γίνει η μεταβίβαση πάντως, γιατί είμαστε στην Ελλάδα και υπάρχει γραφειοκρατία. Πρώτα θα γίνει μίσθωση των ακινήτων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα