Ατρόμητος: Σε καλό δρόμο του Χατζηισαΐα

Ατρόμητος: Σε καλό δρόμο του Χατζηισαΐα

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Σε καλό δρόμο του Χατζηισαΐα

bet365

Στο Περιστέρι αισιοδοξούν πως θα κρατήσουν τον 28χρονο στόπερ και η υπόθεσή του... προχωρά
Σε ρυθμούς... Δημήτρη Χατζηισαΐα κινούνται εσχάτως στο Περιστέρι, καθώς είναι γνωστό πως θέλουν να κρατήσουν τον 28χρονο στόπερ και την επόμενη σεζόν. Οι ημέρες περνούν και παρότι σε ανάλογες περιπτώσεις ο χρόνος δεν είναι... σύμμαχος, στην προκειμένη ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Για όσο διάστημα δεν έρχεται από το εξωτερικό κάτι που να κάνει τη... διαφορά στα μάτια του παίκτη, τόσο θα αυξάνονται οι πιθανότητες να φορά (και) την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Ατρόμητου. Πόσο μάλλον όταν κατά μία πηγή την τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, άρα δύναται να ειπωθεί πως μετράμε αντίστροφα και αναφερόμαστε σε ζήτημα ημερών.
Αισιοδοξία, από την πλευρά των Περιστεριωτών, υπάρχει διάχυτη και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί πως οδεύουμε σε deal. Χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, αλλά οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα