ΟΦΗ: Καμία ανησυχία για την καθυστέρηση με Φερέιρα

ΟΦΗ: Καμία ανησυχία για την καθυστέρηση με Φερέιρα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Καμία ανησυχία για την καθυστέρηση με Φερέιρα

bet365

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα δεν ανακοινώθηκε ούτε σήμερα (24/06) από τον ΟΦΗ, ωστόσο στην κρητική ΠΑΕ διαλύουν κάθε σύννεφο αμφιβολίας, αναφέροντας πως το θέμα είναι τυπικό.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ πρόκειται να αποκτηθεί από την Κουρίκο Ουνίδο με συμβόλαιο ως το 2023, ενώ οι Χιλιανοί θα κρατήσουν υψηλότατο ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης.

Η διαδικασία της αγοράς του επρόκειτο να ολοκληρωθεί ως σήμερα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί. Πάντως το κλίμα που προκύπτει από την ΠΑΕ κάθε άλλο παρά ανησυχία δηλοί, αφού η συμφωνία ισχύει κανονικά και οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες έχουν κρατήσει την υπόθεση πίσω χρονικά.

Για την ακρίβεια, η Κουρίκο Ουνίδο περιμένει να «δει» τα χρήματα στον λογαριασμό της. Αυτά έχουν σταλεί κανονικά στην τράπεζα της Χιλής, όμως χρειάζονται κάποιες μέρες για να εμφανιστούν, όπως συνέβη με την περίπτωση της Τσακαρίτα και του Μιγκέλ Μεγιάδο.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν αποκλείεται να μην ολοκληρωθεί το ζήτημα αυτή την εβδομάδα κι έτσι ο παίκτης να μη δώσει το «παρών» στην προπόνηση της 1ης Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση, υπογραμμίζεται πως το θέμα είναι τυπικό και θα λυθεί σύντομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα