Ζεράλντες: «Ο Καρντόσο είναι μεγάλος προπονητής»

Ζεράλντες: «Ο Καρντόσο είναι μεγάλος προπονητής»

Δημήτρης Βέργος
Ζεράλντες: «Ο Καρντόσο είναι μεγάλος προπονητής»

bet365

Ο Φρανσίσκο Ζεράλντες αναχώρησε από την Πορτογαλία με προορισμό την Αθήνα και έδειξε ανυπόμονος να συνεργαστεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο στην ΑΕΚ.

Ο Ζεράλντες είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αναμένεται απόψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την Τρίτη τη μεταγραφή του στους κιτρινόμαυρους.

Πριν αναχωρήσει με προορισμό το Μόναχο, από όπου στη συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα, ο Ζεράλντες μίλησε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

«Ο Καρντόσο είναι ένας μεγάλος προπονητής», σχολίασε μιλώντας στην εφημερίδα Record από το αεροδρόμιο της Λισαβώνας και πρόσθεσε για το μέλλον του στη Σπόρτινγκ:

«Θα δούμε τι θα συμβεί. Αυτή τη στιγμή δεν με ανησυχεί αυτό. Γνωρίζω το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλά, έχω έναν πολύ καλό φίλο που παίζει εκεί και παρακολουθώ με προσοχή το πρωτάθλημα. Είμαι ήρεμος».

Όσον αφορά για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Ζεράλντες υπογράμμισε: «Θέλω να παίζω και γι' αυτό τον λόγο πηγαίνω στην Ελλάδα. Έχω τη δυνατότητα να το πετύχω και γι' αυτό πηγαίνω εκεί».

Τέλος, ο Ζεράλντες υποστήριξε ότι «ήταν απόφαση και δική μου και του συλλόγου» η μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο και στον προπονητή της Σπόρτινγκ, τόνισε: «Μίλησα μαζί τους και μου ευχήθηκαν καλή τύχη. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι με αξίες και διάθεση να προσφέρουν το καλύτερο για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα