Τα φιλικά του Πανιωνίου

Gazzetta team
Τα φιλικά του Πανιωνίου

bet365

Τα πέντε φιλικά που θα δώσει την περίοδο της προετοιμασίας, ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ξεκινάνε με την ΑΕΛ στο Καρπενήσι και ολοκληρώνουν με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και τα φιλικά που θα δώσει, εξέδωσε ο Πανιώνιος. Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «κυανέρυθροι» έχουν ως εξής: «Την Δευτέρα 1η Ιουλίου ξεκινάει επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Το πρωί της ίδιας ημέρας, ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις. Το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών, ενώ την Τρίτη το πρωί θα περάσουν από εξετάσεις οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 23 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των φιλικών έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής ως εξής:

19 Ιουλίου: ΑΕΛ (Καρπενήσι)

23 Ιουλίου: ΝΠΣ Βόλος (Καρπενήσι)

3 Αυγούστου: Αστέρας Τρίπολης (Τρίπολη)

7 Αυγούστου: Παναιτωλικός (Αγρίνιο)

11 Αυγούστου: Αστέρας Τρίπολης (Νέα Σμύρνη)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα