Παναθηναϊκός: Θα περιμένει αυτούς που θέλει και ας αργήσει...

Παναθηναϊκός: Θα περιμένει αυτούς που θέλει και ας αργήσει...

Παναθηναϊκός: Θα περιμένει αυτούς που θέλει και ας αργήσει...

Ο Νίκος Νταμπίζας παίζει το παιχνίδι της υπομονής σε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών  που ενδιαφέρουν το «τριφύλλι» και δεν υπάρχει χρονικό deadline για την υλοποίηση των μεταγραφικών κινήσεων.

Το ιδανικό ποδοσφαιρικά σενάριο,  θα ήταν όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, να έδιναν το παρών στην προετοιμασία που θα γίνουν στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας από τις 15 έως τις 30 Ιουλίου, ώστε ο Γιώργος Δώνης να μπορεί να δουλέψει με τα νέα πρόσωπα. Στον Παναθηναϊκό, όμως, που το πορτοφόλι παραμένει αδειανό, δεν υπάρχει δυνατότητα για αγορά παικτών και το ταβάνι στο μπάτζετ είναι 200-250.000 ευρώ ανά συμβόλαιο το να υλοποιηθούν στο σωστό timing οι προσθετικές κινήσεις είναι ακατόρθωτο. Ουτοπικό και μόνο να το συζητάμε.

Ο Νίκος Νταμπίζας σε αρκετές περιπτώσεις δεν μπορεί να κάνει τίποτα παραπάνω από το να περιμένει και να κάνει υπομονή. Ειδικά για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και θεωρεί ότι θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, άρα αξίζει να περιμένει. Ο στόχος του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» είναι να ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα μέσα στις δυνατότητες που υπάρχουν και δεν υπάρχει κανένα χρονικό deadline στην υλοποίηση των κινήσεων.

Best of internet