Πάει για το «μπαμ» με Τσέρτσι ο Άρης! (vid)

Πάει για το «μπαμ» με Τσέρτσι ο Άρης! (vid)

Gazzetta team
Πάει για το «μπαμ» με Τσέρτσι ο Άρης! (vid)

bet365

Το μπαμ με την απόκτηση του Αλέσιο Τσέρτσι προσπαθεί να κάνει ο Αρης με τους «κίτρινους» να είναι σε επαφές με τον διεθνή Ιταλό άσο.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε προαναγγείλει μέσω Instagram μεταγραφική «βόμβα» και όπως φαίνεται αυτή είναι ο Αλέσιο Τσέρτσι με τον οποίο οι «κίτρινοι» έχουν ξεκινήσει επαφές.

Ο 32χρονος Ιταλός κουβαλάει μια σπουδαία καριέρα έχοντας παίξει σε Ρόμα, Φιορεντίνα, Τορίνο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μίλαν, Τζένοα και Βερόνα. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού, ενώ μετράει και 14 συμμετοχές με την εθνική Ιταλίας.

Να πούμε εδώ ότι ο παίκτης φλερτάρει με την Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας προταθεί σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ τις προηγούμενες σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα