Φορτούνης: Ανανέωσε κι επίσημα με τον Ολυμπιακό

Φορτούνης: Ανανέωσε κι επίσημα με τον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Φορτούνης: Ανανέωσε κι επίσημα με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη. Μέχρι το 2023 στα ερυθρόλευκα και με συνολικές απολαβές κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Eίχε γίνει γνωστό προ ημερών. Μετά και την κουβέντα που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κώστα Φορτούνη. Εμενε μόνο η ανακοίνωση η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα. Οπερ κι εγένετο.

Ο Κώστας Φορτούνης κι επίσημα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός πλέον θα έχει συμβόλαιο έως το 2023. Ενα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά 6 εκατομμύρια ευρώ εάν το εξαντλήσει!

Oυσιαστικά μιλάμε για το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει προσφερθεί και έχει υπογραφεί από Ελληνα ποδοσφαιριστή στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα