Κυρανάκης: «Ο Πανιώνιος είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων»

Gazzetta team
Κυρανάκης: «Ο Πανιώνιος είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων»

bet365

Ο Κώστας Κυρανάκης ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα του συλλόγου, για τις εγκαταστάσεις και συνοδεία των μελών της διοίκησης πήγε σε όλους τους χώρους του γηπέδου, στο κλειστό γήπεδο, στο κολυμβητήριο και στα γυμναστήρια που βρίσκονται κάτω από τις Θύρες 1-2-3

Επίσκεψη στο γήπεδο του Πανιωνίου πραγματοποίησε την Παρασκευή 21 Ιουνίου ο Κώστας Κυρανάκης. Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρη Μισαηλίδη, τα μέλη του Δ.Σ. του ιστορικού συλλόγου, Δ. Χανιωτάκης, Α. Τσάμης, Π. Τσιάπης και με φίλαθλους.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε προς τη διοίκηση του συλλόγου ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με τα αρμόδια Υπουργεία θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από μέρους του στον Πανιώνιο καθότι, όπως ανέφερε, «ο Πανιώνιος, πέραν της μεγάλης ιστορίας του, είναι ο αθλητικός μαγνήτης των νοτίων προαστίων. Γνωρίζω πολλούς γονείς, από την ευρύτερη περιοχή, που φέρνουν τα παιδιά τους στον Πανιώνιο για να αθληθούν, κάτι που δίνει σε όλους μας κίνητρο να βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα και να βελτιώσουμε προς το καλύτερο τις εγκαταστάσεις του συλλόγου».

Κατά την επίσκεψη του στο γήπεδο ο Κ. Κυρανάκης, βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει την ικανότητα του στο πινγκ-πονγκ, εκπλήσσοντας θετικά τους υπεύθυνους του τμήματος. Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ Άρης Μισαηλίδης και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Χανιωτάκης έδωσαν στον Κώστα Κυρανάκη το βιβλίο «Πανιώνιος – 1890 Μνήμες».

Πηγή: epikaira.wordpress.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα