Αστέρας Τρίπολης: Η ισπανική αποικία θα μεγαλώσει!

Αστέρας Τρίπολης: Η ισπανική αποικία θα μεγαλώσει!

bet365

Στον Αστέρα υπάρχουν ακόμη αρκετές τρύπες ανοιχτές οι οποίες δεν αποκλείεται να καλυφθούν κι αυτές από την ισπανική αγορά.

Ντάνι Σουάρεθ, Κρέσπι και Μπόρχα Φερνάντεθ. Τα πρώτα τρία χτυπήματα του Αστέρα στη φετινή μεταγραφική περίοδο είναι από την Ισπανία και αυτά που θα ακολουθήσουν, βάσει λογικής θα είναι από την εν λόγω αγορά.

Οι Αρκάδες, σαφώς πρέπει να κλείσουν το θέμα του προπονητή (θα είναι Ισπανός), ενώ ψάχνουν έναν βασικό επιθετικό (μπροστά από τον Κρέσπι), ένα 10άρι και ένα εξτρέμ - τουλάχιστον.

Ο Νίκος Γαλανακόπουλος είναι ξανά στην Ισπανία και βρίσκεται σε συζητήσεις με στόχους, οπότε η οικογένεια των Άνχελ, Μαρκ Φερνάντεθ, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Κρέσπι και Σουάρεθ θα μεγαλώσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα