Ολυμπιακός: Ο Ζοσουέ Σα, το plan B του Μαρτίνς για την άμυνα (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ζοσουέ Σα, το plan B του Μαρτίνς για την άμυνα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ζοσουέ Σα, το plan B του Μαρτίνς για την άμυνα (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στην λίστα των επιλογών του για την άμυνα τον έμπειρο στόπερ και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει σχετική προσέγγιση για την απόκτησή του.

Ο 27χρονος Ζοσουέ Σα είναι ένας στόπερ που ξέρει καλά και έχει συνεργαστεί ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ζοσουέ ανήκει στην Άντερλεχτ και έχει εκεί συμβόλαιο έως το 2021.

Την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Κασίμπασα και είχε 22 ματς με 1 γκολ. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στόπερ και αμυντικός χαφ, έχει βγει από τις Ακαδημίες της Σπόρτινγκ και στην Ευρώπη έχει θητεύσει (σ.σ. εκτός από Πορτογαλία) σε Βέλγιο και Τουρκία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από το Βέλγιο ο Μαρτίνς έχει στην λίστα του τον παίκτη ως μία από τις εναλλακτικές του. Επιπλέον ο Ολυμπιακός φέρεται ήδη να έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση για τον παίκτη. Πάντως για τον Σεμέδο υπάρχει ακόμα ένα... παραθυράκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα