Ολυμπιακός: «Προσπάθησε να πάρει τον Μάτιτς» (pic)

Ολυμπιακός: «Προσπάθησε να πάρει τον Μάτιτς» (pic)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Προσπάθησε να πάρει τον Μάτιτς» (pic)

bet365

Βοσνιακό ρεπορτάζ υποστηρίζει το ακραίο μεταγραφικό σενάριο πως ο Ολυμπιακός επιχείρησε να κάνει δικό του τον 30χρονο Σέρβο διεθνή άσο, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ.

Το Sportske.ba σε ρεπορτάζ του υποστηρίζει ότι σύμφωνα με πηγές του Sky Sports ο Ολυμπιακός και η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησαν να κλείσουν τον Μάτιτς. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα τραβηγμένο σενάριο, ειδικά δε από την στιγμή που στο κείμενο αναφέρονται και μεγάλα ποσά. Ο 30χρονος Σέρβος διεθνής έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ και πέρυσι είχε 38 ματς με 1 γκολ. Είναι φυσικά μία πανάκριβη περίπτωση αμυντικογενούς παίκτη με τρομερά υψηλό συμβόλαιο. Ο Μάτιτς - που είναι χαφ και κυρίως εξάρι - έχει παίξει και σε άλλες θέσεις στην καριέρα του, όπως στόπερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα