Ολυμπιακός: Οι ειδικές συνθήκες για τον Σεμέδο και το «παραθυράκι» που αφήνουν οι Ισπανοί

Ολυμπιακός: Οι ειδικές συνθήκες για τον Σεμέδο και το «παραθυράκι» που αφήνουν οι Ισπανοί

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι ειδικές συνθήκες για τον Σεμέδο και το «παραθυράκι» που αφήνουν οι Ισπανοί

bet365

Η υπόθεση του Ρούμπεν Σεμέδο δεν είναι απλή και για εξωαγωνιστικούς λόγους με τους Ισπανούς να στέκονται στο ότι δεν βρέθηκε η απαιτούμενη φόρμουλα για τα δικαστικά του θέματα αλλά παράλληλα κρατούν ανοιχτό το θέμα.

Είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος στόπερ της Βιγιαρεάλ έχει μία σημαντική δικαστική εκκρεμότητα και ένα δικαστήριο (σ.σ. που μάλλον θα γίνει τον Σεπτέμβριο). Είναι χαρακτηριστικό πως η AS σε ρεπορτάζ της στέκεται στο ότι στις επαφές των Ολυμπιακού - Βιγιαρεάλ δεν βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα για αυτό το θέμα ενώ ο Σεμέδο θέλει και ειδική άδεια για να πάρει μεταγραφή εκτός Ισπανίας.

Ο 25χρονος Ρούμπεν Σεμέδο πάντως σύμφωνα με τις ισπανικές πηγές δεν θέλει να μείνει στη Βιγιαρεάλ και συνεχίζει να επιδιώκει την μεταγραφή του ακόμα και με καθεστώς δανεισμού. Η AS πάντως και άλλα ισπανικά ρεπορτάζ αφήνουν ένα... παραθυράκι για να αλλάξουν πάλι τα δεδομένα για τον Σεμέδο και να πιάσει εν τέλει Λιμάνι. Κοινώς υπάρχει ακόμα αυτή η πιθανότητα: ο Σεμέδο να κλείσει οριστικά για να έρθει Ελλάδα. Οφείλουμε πάντως να ξεκαθαρίσουμε (σ.σ. ξανά) πως ο Ολυμπιακός δεν είχε επιβεβαιώσει την πληροφόρηση για οριστική συμφωνία για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα