Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα! (pics)

Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα! (pics)

Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ουάρντα! (pics)

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα κινδυνεύει να χάσει την θέση του στην εθνική Αιγύπτου την στιγμή που το Κόπα Άφρικα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς κατηγορείται πως μαζί με τον Αχμέντ Χασάν και άλλους δύο συμπαίκτες του παρενόχλησαν γνωστό μοντέλο!

Η Αίγυπτος στο πρώτο ματς για τον Α΄ Όμιλο του Κόπα Άφρικα επικράτησε με 1-0 της Ζιμπάμπουε, ωστόσο τα αποδυτήρια των «Φαραώ» έχουν γίνει άνω κάτω, αφού η Μερχάν Κέλερ, γνωστό μοντέλο από την Αίγυπτο που διαμένει όμως στο Κατάρ, κατηγορεί τον Ουάρντα, αλλά και τους Αχμέντ Χασάν,

Μαχμούντ Χαμντί Αλ Γουένς και Αϊμάν Ασράφ για σεξουαλική παρενόχληση!

Η Κέλερ μάλιστα δημοσιοποίησε στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram τα μηνύματα που τις έστειλε ο Ουάρντα. Ο τελευταίος μάλιστα την κάλεσε να έρθει στην Ελλάδα, ενώ έδειξε να ενοχλείται μετά την άρνηση της.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση στην Αίγυπτο με τους αξιωματούχους της ομοσπονδίας να αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να αποβληθεί από την εθνική ομάδα ο Ουάρντα. Την τελική απόφαση ωστόσο θα την λάβει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χαβιέ Αγκίρε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ο άσος του ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως έπεσε θύμα χάκερ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα