Συγκινητικό post του Γιαννιώτη: «Αντίο Ολυμπιακέ μου»! (pic)

Συγκινητικό post του Γιαννιώτη: «Αντίο Ολυμπιακέ μου»! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Συγκινητικό post του Γιαννιώτη: «Αντίο Ολυμπιακέ μου»! (pic)

bet365

Συγκινητικό το ποστάρισμα του Ανδρέα Γιαννιώτη για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ενώ ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αναφέρθηκε στις αναμνήσεις του.
Το ποστ του Γιαννιώτη:
Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που έζησα στην ομάδα αυτά τα 7 χρόνια... Όλα όσα έχουν συμβεί όμορφα και άσχημα κάτι μου έμαθαν στο ποδόσφαιρο και στην ζωή μου! Να διευκρινίσω κάτι: Έζησα τον σύλλογο από την θέση του 4ου,του 3ου,του 2ου και του 1ου τερματοφύλακα σταδιακά χωρίς να παραπονεθώ για κάτι και ποτέ μα ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Ήμουν αφοσιωμένος 100% εδώ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ... Όπως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό μου και το πόσο έχω μάθει να δουλεύω...
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου τον κόσμο της ομάδας που ακόμα και στα δύσκολα με βοήθησε και έλαβα μόνο αγάπη! Ευχαριστώ όλους τους προπονητές, τους αναλυτές, τους γυμναστές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα! Ευχαριστώ τους φυσικοθεραπευτές, τον γιατρό, τους φροντιστές και όλους τους ανθρώπους που ήταν στο Ρέντη κάθε μέρα και δεν μας έλειπε τίποτα! Αντίο Ολυμπιακέ μου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλες τις στιγμές που έζησα στην ομάδα αυτά τα 7 χρόνια... όλα όσα έχουν συμβεί όμορφα και άσχημα κάτι μου έμαθαν στο ποδόσφαιρο και στην ζωή μου!Να διευκρινίσω κάτι: Έζησα τον σύλλογο απ την θέση του 4ου,του 3ου,του 2ου και του 1ου τερματοφύλακα σταδιακά χωρίς να παραπονεθώ για κάτι και ποτέ μα ποτέ δεν έβαλα τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα, ήμουν αφοσιωμένος 100% εδώ και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ...οπως ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον επαγγελματισμό μου και το ποσο έχω μάθει να δουλεύω...Θελω να Ευχαριστήσω τον κ.Μαρινακη για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια...Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου τον κόσμο της ομάδας που ακόμα και στα δύσκολα με βοήθησε και έλαβα μόνο αγάπη!Ευχαριστώ όλους τους προπονητές,τους αναλυτές,τους γυμναστές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκα! Ευχαριστώ τους φυσικοθεραπευτές,τον γιατρό, τους φρόντιστες και όλους τους ανθρώπους που ήταν στο ρεντη κάθε μέρα και δεν μας έλειπε τιποτα!αντιο Ολυμπιακέ μου

A post shared by @ andreasgianniotis on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα