ΟΦΗ: Τα τυπικά για Φερέιρα

ΟΦΗ: Τα τυπικά για Φερέιρα

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τα τυπικά για Φερέιρα

bet365

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόκτηση του Σόουζα Φερέιρα και το θέμα αναμένεται να «κλείσει» την Κυριακή ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στην τελική ευθεία πριν την έναρξη της προετοιμασίας (01/07) βρίσκεται ο ΟΦΗ, που θα επιχειρήσει να κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ως τότε.

Αναφορικά με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με αγορά στον ΟΦΗ. Ο κρητικός σύλλογος περιμένει το συμβόλαιό του, κάτι που ενδεχομένως γίνει την Κυριακή. Διαφορετικά τη Δευτέρα (24/06) όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθεί η αγορά του 100% του παίκτη από την Κουρίκο Ουνίδο, που θα διατηρήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Αντίθετα, ακόμα δεν υπάρχει απάντηση από την πλευρά του Χουάν Νέιρα, που έχει περιθώριο ως το τέλος του μήνα να απαντήσει στην πρόταση του ΟΦΗ για ελαφρώς μειωμένες αποδοχές στο διετές συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Τέλος, δεν υπάρχει εξέλιξη με τον Γιάννη Ποτουρίδη, που επίσης θα βρίσκεται σε λίγες μέρες χωρίς συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα