Η διατήρηση του θέματος Γκαρσία και το ενδιαφέρον για Σιώπη

Η διατήρηση του θέματος Γκαρσία και το ενδιαφέρον για Σιώπη

Η διατήρηση του θέματος Γκαρσία και το ενδιαφέρον για Σιώπη

bet365

Όσο ο Ματέο Γκαρσία θα παραμένει στο ρόστερ της Λας Πάλμας θα παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο επιστροφή τους στον Άρη. Το gazzetta.gr σημειώνει τι έχει γίνει με τον Αργεντίνο αλλά και γιατί δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης του Μανώλη Σιώπη στην Αλάνιασπορ.

Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 180+ ειδικά! (21+)

Θεωρητικά, μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα φανεί αν οι τοποθετήσεις του προέδρου της Λας Πάλμας περί πώλησης του Αργεντίνου επιθετικού ήταν πραγματικές ή προϊόν επικοινωνιακής τακτικής. Το gazzetta.gr στέκεται στην περίπτωση του 22χρονου σημειώνοντας τι έχει γίνει τόσο στην περίπτωσή του όσο και σ’ αυτή του Μανώλη Σιώπη.

Τα δεδομένα για Ματέο Γκαρσία

*Τον περασμένο Γενάρη, ο Άρης κατέθεσε πρόταση αγοράς του 80% δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία κι έδωσε στη Λας Πάλμας 1.2 εκατομμύρια ευρώ. Η ισπανική ομάδα την απέρριψε εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να εισπράξει περισσότερα.

*Την άνοιξη, στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ, Ντίνου Διαμαντόπουλου, με την ηγεσία της ισπανικής ομάδας, ο Άρης χαμήλωσε (οικονομικά) την πρότασή του και το ραντεβού (στην πραγματικότητα) δεν οδήγησε πουθενά.

*Στα τέλη του Απρίλη, όταν η Λας Πάλμας διέρρευσε την πληροφορία περί πώλησης του αθλητή έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ, η εκτίμηση που κυριάρχησε στον Άρη ήταν ότι ήταν κομμάτι του επικοινωνιακού παιχνιδιού των Ισπανών. Μέχρι σήμερα, μάλλον δικαιώνεται για την εκτίμησή.

*Δεν το ανακοινώνει, αλλά ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με τον Αργεντίνο. Είναι η «καψούρα» του, ξέρει όμως ότι πρέπει να περιμένει. Ο Ματέο Γκαρσία αναφέρθηκε σε (σχεδόν) καθημερινά τηλεφωνήματα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης και είναι αλήθεια. Το ιδανικό σενάριο για τον Άρη, αν δεν τον αποκτήσει ο ίδιος, είναι να δει τον παίκτη στην πρώτη προπόνηση της Λας Πάλμας στις 8 Ιουλίου.

*Η περίπτωση του Γκαρσία παραμένει στο προσκήνιο γιατί ο Άρης δεν έχει αποκτήσει τον αντικαταστάτη του. Ο Ντανιέλ Μαντσίνι είναι ο παίκτης που θέλουν οι «κίτρινοι» αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουν αγορά με ποσά (1εκ. ευρώ) που σημειώνουν οι Γάλλοι.

Τι ισχύει με Σιώπη…

*Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ταμπέλες «δεν πωλείται». Τα πάντα έχουν την τιμή τους. Ο Άρης δεν έβαλε πωλητήριο σε κανέναν παίκτη, από την πρώτη στιγμή σημείωσε ότι θα συζητήσει κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «καίγεται» να πουλήσει. Αποδείχθηκε εξάλλου και στην περίπτωση του Φραν Βέλεθ μέσα από την πολιτική που ακολούθησε ο σύλλογος επί της πρότασης του Ολυμπιακού.

*Η Αλάνιασπορ δεν μπορεί να ικανοποιήσει την απαίτηση των τουλάχιστον 2.5εκ. ευρώ που έχει ο Άρης για την πώληση του Μανώλη Σιώπη. Οι Τούρκοι δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερα από 500-600 χιλιάδες ευρώ, οπότε όλα όσα ακούγονται είναι… περιττά.

*Στον Άρη εκτιμούν ότι η αγοραστική αξία των παικτών θα αυξηθεί μέσα από την παρουσία των παικτών στην προκριματική φάση του Europa League και ακόμη περισσότερο αν εξασφαλιστεί συμμετοχή στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα