Αργά, αλλά σταθερά κάνει τις κινήσεις που πρέπει ο Ολυμπιακός

Αργά, αλλά σταθερά κάνει τις κινήσεις που πρέπει ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος παρακολουθεί μέσα από το blog του στο gazzetta την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ολυμπιακού.

Αίγυπτος - Ζιμπάμπουε με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 180+ ειδικά! (21+)

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ίσως λίγο αργά, αλλά αν μη τι άλλο πολύ σταθερά, προχωράει για τον σχηματισμό του ρόστερ του.

Ευθύς εξ αρχής ο στόχος ήταν, κατά χρονική σειρά λόγω των συνθηκών της κάθε περίπτωσης, να μείνει ο Σα και να επεκτείνει το συμβόλαιό του ο Φορτούνης. Ο Ολυμπιακός και για τους δύο...ξηλώθηκε κανονικά, όμως αλλιώς δεν γινόταν, αφού μιλάμε για τον έναν εκ των τριών γκολκίπερ της Εθνικής Πορτογαλίας και για τον καλύτερο παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος στόχος του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός σέντερ μπακ που θα δώσει άλλη οντότητα στην άμυνα της ομάδας κι ενός σέντερ φορ, που θα κάνει τη διαφορά μπροστά.

Ο στόπερ βρέθηκε στο πρόσωπο του Ρούμπεν Σεμέδο, για τον οποίο βάζει το χέρι του στη φωτιά ο Πέδρο Μαρτινς, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε εισηγηθεί θερμά την παραμονή Φορτούνη και Σα. Ο Πορτογάλος στόπερ είναι αυτή την στιγμή προ των πυλών του Ολυμπιακού.

Για τον φορ ο Ολυμπιακός ακόμη δεν ειναι τόσο κοντά. Τον πήγε πίσω η υπόθεση Μπεργκ, ο δε στράικερ που ζητάει ο Μαρτινς, ο Βραζιλιάνος Ντέιβερσον, μοιάζει απλησίαστος με τα 10εκ. Ευρώ που αρχικά απαιτεί η πρωταθλήτρια Παλμέιρας.

Ο Ολυμπιακός, εκτός του νεαρού Μάρκοβιτς, θα ψαχτεί και για δεύτερο έμπειρο στόπερ, αλλά ακόμη δεν έχει φύγει ο Βουκοβιτς, ούτε εχει πωληθεί ο Σισέ.

Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει και την παραμονή του Χασάν, που όμως τώρα είναι στο Κόπα Αφρικα. Προς το παρόν, θα ζυγίσει τις δυνατότητες των Ντουρμισάι, Κάιπερς, Μάνου και Σολδάνο (αν δεν παει στη Χεταφε).

Εκεί που έχει ενισχυθεί πολύ η ομάδα είναι στα πλάγια της επίθεσης, με Βαλμπουενά και Σουντανι, στις θέσεις των Ζιλ Ντιας, Φετφατζίδη και Ναουέλ.

Σίγουρα χρειάζεται αντικαταστάτης του Λοντίγκιν για την κάλυψη του Σα, ενώ στη μεσαία γραμμή προφανώς πρέπει πρώτα να φύγει ο Νάτκο για να έρθει ο χαφ που θα πλαισιώσει Γκιγέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά κι Ανδρούτσο.

Ο Μαρτίνς θέλει να τσεκάρει περισσότερο τον Μπρούνο, για τον οποίο έχει καλή άποψη και να διαπιστώσει τι ψάρια πιάνει ο Μπα, πόσο βελτιώθηκαν οι Γιάννης Μασούρας και Ιγκόρ Σίλβα και πόσο μπορεί να βοηθήσει ο πολύ πεισματάρης Αβραάμ.

Σαφώς και υπάρχουν ακόμη κενά προς κάλυψη, όπως τα αναλύσαμε, αλλά μπορούμε να παρατηρήσουμε κι ότι αυτή την στιγμή δεν εχει φύγει κανείς παίκτης της 18άδας, πλην του Χασάν, που ήταν δανεικος με οψιόν αγοράς 4 εκ. Ευρώ.

Ασχετο: Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένη διαπραγμάτευση σήμερα με την Βιγιαρεάλ για να πάρει έναν μέσο της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.