Βαζ: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, όλοι με αγκάλιασαν»

Βαζ: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, όλοι με αγκάλιασαν»

Gazzetta team
Βαζ: «Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, όλοι με αγκάλιασαν»

bet365

Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα παραχώρησε ο Ρικάρντο Βαζ, όπου αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στον ΟΦΗ και χαρακτήρισε «μεταβατική» τη φάση της ομάδας αυτή την περίοδο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός μίλησε στην diaridetarragona.com για όσα βίωσε στην Ελλάδα από τον Ιανουάριο και μετά, υπογραμμίζοντας τον ρόλο που έπαιξε η υποδοχή του συλλόγου στο πρόσωπό του, καθώς και στα προβλήματα που αντιμετώπισε και τώρα ανήκουν στο παρελθόν.

Αποσπάσματα απ' όσα είπε ο Πορτογάλος:

- Πως άλλαξε η ζωή σου πηγαίνοντας στην Ελλάδα;

«Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολλά όταν δεν τα περιμένεις. Θυμάμαι όταν έφευγα για την Ελλάδα η σύζυγος μου ήταν σε μια σημαντική φάση της εγκυμοσύνης της και στην αρχή ήταν δύσκολα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και σε λίγες ημέρες θα έχουμε μαζί μας το πρώτο παιδί της οικογένειας».

- Η Κρήτη και ο ΟΦΗ σε υποδέχτηκαν ζεστά. Σε επηρέασε η καθημερινότητα στην Ελλάδα;

«Στην αρχή μου κόστισε επειδή δεν ήθελα να φύγω από την Ρέους όμως στην συνέχεια επειδή η Κρήτη είναι νησί με μια διαφορετική κουλτούρα και πραγματικότητα που την συνήθισα. Βοηθήθηκα αρκετά και από το γεγονός πως όταν πήγα στην Κρήτη, ήμουν σε καλή κατάσταση και σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια και μπόρεσα να βοηθήσω στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Ο σύλλογος είναι σε μια μεταβατική φάση και τον Γενάρη ήρθαν επτά νέοι παίκτες».

- Στον ΟΦΗ επίσης κατάφερες να ξεπεράσεις τον τραυματισμό σου στο γόνατο, τόσο πολύ πονούσες;

«Ψυχολογικά, είμαι καλά. Ήταν ένας τραυματισμός που μου στοίχισε συναισθηματικά και δεν ήταν τόσο απλός όσο περίμενα οπότε υπέφερα αρκετά. Σωματικά τώρα είμαι καλύτερα και μπορώ να δώσω ακόμα περισσότερα. Χρειαζόταν να παίξω στην Ελλάδα και είχα αυτήν την πιθανότητα. Και είχα επίσης την ευκαιρία να αναρρώσω τελείως».

- Τώρα είσαι πάλι στο Ρέους...

«Πάντα το έλεγα πως είναι το δεύτερο σπίτι μου. Πέρασα υπέροχα, εδώ γνώρισα την γυναίκα μου και υπάρχουν στοιχεία που πάντα με δένουν με την πόλη».

- Δεν νιώθεις νοσταλγία;

«Φυσικά το νιώθω όταν επιστρέφω εδώ γιατί δεν ήθελα ποτέ να αφήσω το Ρέους. Ούτε την πόλη, ούτε την ομάδα. Έφυγα επειδή υποχρεώθηκα να το κάνω από τις καταστάσεις. Ξέρεις πως είναι το ποδόσφαιρο. Όμως ποτέ δεν γνωρίζεις ποιο θα είναι το μέλλον σου. Κάποιες φορές δεν μπορείς να το ελέγξεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα