Απ' ευθείας στον Μελισσανίδη πήγε ο Βράνιες!

Απ' ευθείας στον Μελισσανίδη πήγε ο Βράνιες!

Γιώργος Τσακίρης
Απ' ευθείας στον Μελισσανίδη πήγε ο Βράνιες!

bet365

Πού αλλού; Στο γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη... Εκεί κατευθύνθηκε ο Όγκνιεν Βράνιες με την άφιξή του στην Αθήνα αφού οι σχέσεις των δυο ανδρών είναι εξαιρετικές

«Ενδιαφερόμαστε για τον Βράνιες. Έχουμε κάνει την πρότασή μας και περιμένουμε απάντηση», είχε πει στο δείπνο που είχε παραθέσει στους δημοσιογράφους ο Δημήτρης Μελισσανίδης και μάλιστα όταν είχε ρωτηθεί για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό πώς τον θέλει αφού νωρίτερα είχε τονίσει πως χρειάζεται να υπάρχει ψυχολόγος και ψυχίατρος στην ομάδα για να τον έχει όπως πρέπει, τόνισε με νόημα που πρόδιδε την επιθυμία του να τον δει ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα:

«Αν χρειαστεί θα πάρω ακόμα και… ψυχολόγους και τρελογιατρούς για τον Βράνιες»... Δεν ξέρουμε αν η ΑΕΚ προχωράει σε τέτοιες ''μεταγραφές'', αλλά τον Βόσνιο στόπερ τον έφερε στην Ελλάδα. Όπως ήταν μάλιστα λογικό και αναμενόμενο η πρώτη στάση και συνάντηση που έκανε ο Βράνιες στην Αθήνα μετά την προσγείωσή του στο «Ελ. Βενιζέλος», ήταν στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τόσο ο Βράνιες, όσο και κυρίως το αφεντικό της ΑΕΚ, ήθελαν με την επιστροφή του στην Αθήνα να συναντηθούν προτού γίνει το οτιδήποτε μιας και έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον. Εννοείται πως έγινε και μια πρώτη κουβέντα μεταξύ των δυο ανδρών για όσα περιμένει ο ίδιος και το club από τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα