Έρχεται Αθήνα ο Σιμάο, ακολουθούν Ζεράλντες, Ντέλετιτς!

Έρχεται Αθήνα ο Σιμάο, ακολουθούν Ζεράλντες, Ντέλετιτς!

Έρχεται Αθήνα ο Σιμάο, ακολουθούν Ζεράλντες, Ντέλετιτς!

Έως το Σάββατο αναμένεται ο 29χρονος Πορτογάλος χαφ για την Α.Ε.Κ. και ακολουθούν ο συμπατριώτης του Ζεράλντες και ο πρώην άσος της Α.Ε.Λ.

Με... πατημένο το γκάζι συνεχίζει τις μεταγραφές της η ΑΕΚ με σκοπό την ολοκλήρωση του αγωνιστικού της σχεδιασμού, τουλάχιστον σε ότι αφορά το πρώτο σκέλος αυτού (σ.σ.: αγωνιστικού σχεδιασμού), προτού ταξιδέψει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή στο Κίελτσε της Πολωνίας όπου θα δημιουργηθεί η Ένωση της νέας σεζόν υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο.

Μετά την άφιξη του Όγκνιεν Βράνιες στην Αθήνα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ακολουθούν τρεις ακόμη (σ.σ.: αφίξεις) παικτών που θα ανακοινώσει η ΑΕΚ έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Έως το Σάββατο αναμένεται στη χώρα μας ο Σιμάο προκειμένου να περάσει τα ιατρικά τεστ και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας με τον Δίκεφαλο αφού όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr συμφωνία έχει επιτευχθεί μεταξύ όλων των πλευρών.

Θα ακολουθήσουν οι Ζεράλντες και Ντέλετιτς οι οποίοι σύμφωνα με την πληροφόρηση θα βρίσκονται στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα ολοκληρώσουν το τυπικό μέρος της συμφωνίας που υπάρχει ήδη μεταξύ της Ένωσης και των ποδοσφαιριστών...

Best of internet