Παναθηναϊκός: Δεν εγκατέλειψε και θα πάει μέχρι τέλους για Ρόμπερτς

Παναθηναϊκός: Δεν εγκατέλειψε και θα πάει μέχρι τέλους για Ρόμπερτς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δεν εγκατέλειψε και θα πάει μέχρι τέλους για Ρόμπερτς

bet365

Ο Παναθηναϊκός παλεύει εδώ και καιρό για το «ναι» του Κάλουμ Ρόμπερτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Νιουκάστλ. Τι αναφέρουν στο νησί για τον 23χρονο εξτρέμ που βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού».

Μία από τις περιπτώσεις που παίζουν δυνατά για τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό για την ενίσχυση στα άκρα, είναι εκείνη του Κάλουμ Ρόμπερτς. Ο 23χρονος Άγγλος εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Νιούκαστλ και το «τριφύλλι» παλεύει τον τελευταίο μήνα να... ψήσει τον παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Κάτι που είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Στο νησί, πάντως, αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει ως προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στην Μεγάλη Βρετανία αν και δεν τον αφήνει αδιάφορο η πρόταση των «πρασίνων». Βέβαια είναι πολύ δύσκολο για κάθε νεαρό Άγγλο ποδοσφαιριστή και ειδικά με την προοπτική του Ρόμπερτς, να αφήσει την Αγγλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Σούπερ Λιγκ και μάλιστα σε έναν Παναθηναϊκό που δεν είναι ανταγωνιστικός και δεν συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παρά τις δυσκολίες, ο Νίκος Νταμπίζας είναι αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος και να ντύσει στα πράσινα τον ταλαντούχο εξτρέμ.

Από κει και πέρα, ο Άαρονς της Νιούκαστλ θα ήταν μία ιδανική περίπτωση για τα εξτρέμ, ωστόσο, έχει συμβόλαιο 800.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός που σκάλισε την περίπτωσή του μπορεί να καλύψει μέχρι 200.000. Οι πιθανότητες να προχωρήσει είναι ελάχιστες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα