Ατρόμητος: Η ελευθέρας το τελευταίο... εμπόδιο για Βέλλιο!

Ατρόμητος: Η ελευθέρας το τελευταίο... εμπόδιο για Βέλλιο!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η ελευθέρας το τελευταίο... εμπόδιο για Βέλλιο!

bet365

Ο Απόστολος Βέλλιος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ατρόμητου για την κορυφή της επίθεσης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γιώργος Σπανός, στο πλαίσιο της παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου το μεσημέρι της Τετάρτης, τόνισε πως ο Ατρόμητος μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή εκτός αυτής του Χαρίση. Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών ίσως εννοούσε τον Απόστολο Βέλλιο!

Ο διεθνής επιθετικός, είναι ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για την κορυφή της επίθεσης του «αστεριού». Μάλιστα και ο Γιάννης Αναστασίου τον... φωτογράφισε στην παρουσίασή του, λέγοντας πως ο επιθετικός που αναζητείται θέλει να μπορεί να παίξει με την μπάλα στα πόδια και να βοηθάει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Απόστολος Βέλλιος! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι οποίες προκύπτουν κι από την Αγγλία, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται αρκετά κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στο να φορέσει την φανέλα του Ατρόμητου. Μάλιστα, το τελευταίο... εμπόδιο που φαίνεται να υπάρχει είναι το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ. Τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και οι Άγγλοι θέλουν να χωρίσουν τους δρόμους τους και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει λύση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει του χρόνου.

Αν τελικά αυτό συμβεί, τότε οι Περιστεριώτες θα κινήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να προχωρήσουν την περίπτωση του διεθνή επιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα