Σκάζνι στο gazzetta.gr: «Έμπειρη ομάδα με δυνατή έδρα η Πλζεν, παίζει από τα άκρα»

Σκάζνι στο gazzetta.gr: «Έμπειρη ομάδα με δυνατή έδρα η Πλζεν, παίζει από τα άκρα»

Σκάζνι στο gazzetta.gr: «Έμπειρη ομάδα με δυνατή έδρα η Πλζεν, παίζει από τα άκρα»

bet365

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ μίλησε στο gazzetta.gr για την Πλζεν, εξηγώντας τι θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Η εμπειρία, ο ικανότατος Βρμπα και τα άκρα.

Ισπανία U21 - Βέλγιο U21 με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Ζντένεκ Σκάζνι έχοντας επιδείξει αξιοσημείωτο έργο με τον ΟΦΗ (2003/04) διαδέχθηκε τον Ιτζάκ Σουμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον Οκτώβριο του 2004. Κατάφερε να παραμείνει στον τιμόνι του Παναθηναϊκού για τέσσερις μόνο μήνες. Στα χάιλαϊτς του Τσέχου τεχνικού η ισοπαλία με την Άρσεναλ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και η νίκη επί της PSV Αϊντχόφεν.

Μετά την αποχώρηση του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό κάθισε στους πάγκους των Μοστ (2005/07), Μλάντα Μπόλεσλαβ (2007/08), Βικτόρια Ζίζκοφ (2008/09, Ντεμπρετσένι (2011), Τέπλιτσε (2012/15), ενώ θήτευσε για δύο διαφορετικές περιόδους στην Σπάρτα Πράγας (2015/16 και 2018/19).

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr για την κλήρωση του Ολυμπιακού κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο του 2ου Προκριματικού Γύρου, χαρακτηρίζοντας την τσεχική ομάδα, έμπειρη με καλό προπονητή.

«Η Πλζεν είναι δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, θα έλεγα πως ίσως η ελληνική ομάδα έχει ελαφρύ προβάδισμα όμως πρόκειται για δύσκολα ματς.

Η Πλζεν έχει στον πάγκο της, τον Βρμπα, ο οποίος είναι καλός προπονητής. Πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζουν πολύ καλά τους ρόλους τους.

Επίσης στα θετικά για την Πλζεν θα προσμετρούσα και την πολύ δυνατή έδρα που διαθέτει. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει τα άκρα της Πλζεν όπου είναι το μεγάλο ατού της.

Ξέρει να παίζει πολύ καλά και αποτελεσματικά από τα άκρα. Επίσης έχει πολύ καλούς επιθετικούς που κάνουν την ζημιά όποτε τους παρουσιαστεί η ευκαιρία. Είναι 4-5 χρόνια μαζί και ο προπονητής παίρνει το καλύτερο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι διαβασμένος για να γλιτώσει τυχόν δυσάρεστες περιπέτειες. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στα αρνητικά στοιχεία της Πλζεν.

Γνωρίζω την δυναμική του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και του Ολυμπιακού και θεωρώ πως θα διεξαχθούν δύο πολύ ενδιαφέροντα ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα