Ο Μάμιτς στο gazzetta.gr για Σουντανί: Ηγέτης και γκολτζής

Ο Μάμιτς στο gazzetta.gr για Σουντανί: Ηγέτης και γκολτζής

Ο Μάμιτς στο gazzetta.gr για Σουντανί: Ηγέτης και γκολτζής

bet365

Eλ Αρμπί Χιλέλ Σουντανί, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού... υπόσχεται, γκολ, ασίστ και μάχες. Ο Ζόραν Μάμιτς αναλύει στο gazzetta.gr!

Το βράδυ της 20ης Οκτωβρίου του 2015 οι φίλοι του Ολυμπιακού πανηγύριζαν ένα τεράστιο διπλό στο Ζάγκρεμπ! Το γκολ του Ιντέγιε έβαζε τους Πειραιώτες στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά και τον Σουντανί στην ερυθρόλευκη λίστα. Βλέπετε, ο Αλγερινός ήταν αυτός που έκανε άνω - κάτω τη ζωή του Μαζουακού και από… τύχη ο Ολυμπιακός δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται. Οι Ερυθρόλευκοι επανειλημμένως επιχείρησαν να τον αποκτήσουν, αλλά τα λεφτά που ζητούσαν οι Κροάτες ήταν πάρα πολλά. Το περασμένο καλοκαίρι η Νότιγχαμ τον έκανε δικό της με 3 εκ. ευρώ, αλλά ο Αλγερινός είχε ραντεβού με την ατυχία! Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που εισηγήθηκε την απόκτησή του από τη Γκιμαράες το καλοκαίρι του 2013; Ο Ζόραν Μάμιτς, ο κόουτς που καθοδήγησε τον Αλγερινό εξτρέμ για μια τριετία στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (νυν αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας) δίνει τα δικά του… tips στο gazzetta.gr για το νέο απόκτημα των Πειραιωτών.

  • Δεν είναι… μονοκόμματος παίκτης. Πολύ καλός στο σκοράρισμα, πολύ ευκίνητος επιθετικός και ταχύτατος. Εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και παίκτης που θα τον αισθανθούν για τα καλά τα αντίπαλα μπακ. Είχε συμβεί το ίδιο και στο Ζάγκρεμπ με τον Ολυμπιακό, αλλά τότε ήμασταν άτυχοι.
  • Ο Ολυμπιακός πρόλαβε αρκετές ομάδες και τον απέκτησε. Με διαφορά από τους κορυφαίους ξένους παίκτες που είχαμε ποτέ στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτό το αναγνώρισαν οι φίλαθλοι και ο Τύπος.
  • Εξτρέμ – σκόρερ! Ο Σουντανί έχει ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά και στη δημιουργία. Είχαμε δει θεαματικά γκολ και δεν ξεχνάμε τις απίθανες προσποιήσεις, τις κλειστές ντρίμπλες του, αλλά και τις σέντρες του. Αν ο Ολυμπιακός έχει στη διάθεσή του έναν δυνατό φορ, τότε θα φανεί πολύ τυχερός.
  • Γκολ με τακουνάκια, αλλά και με κεφαλιές. Ο Σουντανί δεν φεύγει από το μυαλό των φίλων της Ντιναμό και οι αριθμοί του τα λένε όλα, 196 συμμετοχές, 86 γκολ (και 54 ασίστ! Είναι εντυπωσιακοί οι αριθμοί και χαίρομαι που τον είχα παίκτη. Από τους καλύτερούς μας παίκτες…
  • Δεν θυμάμαι κάποιο περιστατικό που να με είχε… εξοργίσει. Παίκτης ιδανικός για τα αποδυτήρια, αφού εκεί μέσα έβγαζε τη νοοτροπία του νικητή. Ηταν μια δυνατή προσωπικότητα που ήξερε πότε να μείνει σιωπηλός και πότε να βγει μπροστά. Ενας μεγάλος μαχητής!
  • Ο Ολυμπιακός κερδίζει πολλά, αφού βάζει στη «μηχανή» του έναν εξαιρετικό αριστεροπόδαρο, ο οποίος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αν και κλασικός αριστεροπόδαρος παίζει πολύ από δεξιά.
  • Τι δεν θα ξεχάσουν οι οπαδοί της Ντιναμό; Τα γκολ του, τα τρία νταμπλ, τον ηγετικό του χαρακτήρα, αλλά και το τέρμα με τη Σάλτσμπουργκ που έστειλε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Η ηλικία δεν είναι η ιδανικότερη, γίνεται 32 ετών, αλλά παραμένει ποιοτικός και εκρηκτικός.
  • Είχε σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, αλλά ξέρω πως είναι πολύ καλά τώρα. Αισθάνεται πολύ καλά και ανυπομονεί να παίξει. Αν δεν αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα, τότε θα βγάλει ενέργεια, ποιότητα και… γκολ. Είναι καλό που δεν θα πάει στο Κόπα Αφρικα. Επαναλαμβάνω, αν όλα κυλήσουν καλά στο θέμα της υγείας του, τότε δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα πετύχει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα