Ολυμπιακός: Οι τέσσερις ανακοινώσεις σε ένα... απόγευμα και οι δύο προσθήκες που έρχονται!

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις ανακοινώσεις σε ένα... απόγευμα και οι δύο προσθήκες που έρχονται!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι τέσσερις ανακοινώσεις σε ένα... απόγευμα και οι δύο προσθήκες που έρχονται!

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε τέσσερις ανακοινώσεις παικτών σε ένα... απόγευμα και στρέφει την προσοχή του στις δύο επόμενες κινήσεις για στόπερ και φορ αλλά και στην κλήρωση της Τετάρτης στο Champions League.

Ο Χιλάλ Σουντανί ήταν ο πρώτος που ανακοινώθηκε χρονικά. Μετά τον έμπειρο Αλγερινό άσο ακολούθησαν οι επίσημες προσθήκες των Μπρούνο, Κάιπερς αλλά και Ντουρμισάι.

Συνολικά ο αριθμός των μεταγραφών που έχουν κλείσει και επίσημα έως τώρα είναι πέντε, μαζί με του Βαλμπουενά, με τον Γάλλο να αποτελεί μία πολύ καλή και ποιοτική προσθήκη. Εκτός από τις ανακοινώσεις τεσσάρων παικτών σε ένα... απόγευμα έρχονται και οι επόμενες κινήσεις για τον Ολυμπιακό. Είναι η μία του στόπερ (σ.σ. ο Ολυμπιακός έχει πάντως ως στόχο να κλείσει δύο σέντερ μπακ στο προσεχές διάστημα), όπου ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει σε πρώτο πλάνο και η άλλη του φορ (σ.σ. και σε αυτήν την θέση μπορεί να γίνει 2η κίνηση) με υποθέσεις όπως του Καρίγιο και φυσικά του Βινίσιους αλλά και με την γνωστή προσπάθεια που έγινε για τον Μπεργκ.

Παράλληλα όμως ο Ολυμπιακός έχει και την κλήρωση της Τετάρτης στο Champions League (13.00). Εκεί όπου θα πληροφορηθεί ποιον εκ των Αϊντχόφεν ή Βικτόρια Πλζεν θα κληρωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα