Ξάνθη: «Επενδύσεις» στο μέλλον για την άμυνα

Gazzetta team
Ξάνθη: «Επενδύσεις» στο μέλλον για την άμυνα

bet365

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Γιάννη Λεωντσάκο και Δημοσθένη Τενεκέ, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στις ομάδες Νέων του συλλόγου.

Δυο αμυντικούς που ανέδειξε από τα «σπλάχνα» της προβίβασε στην πρώτη ομάδα της η Ξάνθη, με τους Γιάννη Λεωντσάκο και Δημοσθένη Τενεκέ να υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια και να τίθενται στη διάθεση του Κίκο Ραμίρεθ.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν την προηγούμενη σεζόν στη Super League K19, όπου οι Ακρίτες τερμάτισαν στην 8η θέση με 42 βαθμούς. Ο γεννημένος στη Στουτγκάρδη Λεωντσάκος (15/03/01) αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και ως κεντρικός αμυντικός με ύψος 1,82 μ., παίζοντας σε 27 παιχνίδια και σημειώνοντας ένα γκολ, ενώ ο Τενεκές (03/01/01) φτάνει τα 188 εκατοστά, παίζει ως στόπερ και μέτρησε 24 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση:

«O A.O. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. αποφάσισε να εντάξει τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Λεωντσάκο και Δημοσθένη Τενεκέ που προέρχονται από την Ακαδημία της, στην πρώτη ομάδα, υπογράφοντας μαζί τους επαγγελματικά συμβόλαια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα