ΠΑΟΚ: «Ανυποχώρητος για τον Ελ Καντουρί» (pic)

ΠΑΟΚ: «Ανυποχώρητος για τον Ελ Καντουρί» (pic)

ΠΑΟΚ: «Ανυποχώρητος για τον Ελ Καντουρί» (pic)

bet365

O ΠΑΟΚ δεν κάνει πίσω και συνεχίζει να αξιώνει το ποσό της ρήτρας (1.000.000 ευρώ) προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Σταντάρ Λιέγης.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη στην υπόθεση της μεταγραφής στον βελγικό σύλλογο δεν φαίνεται να αρέσει καθόλου στον Μαροκινό ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με τα όσα βγαίνουν από τη δική του πλευρά, περιμένει από τον ΠΑΟΚ να σεβαστεί την προφορική συμφωνία του περασμένου χειμώνα, όταν του ζητήθηκε να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν.

Όπως αναφέρουν σήμερα βελγικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αρνείται ένα ποσό κάτω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σάσα Τοβολιέρι, η Standard έχει προσφέρει 700.000 ευρώ συν 200.000 ευρώ σε μορφή μπόνους για να κάνει δικό της τον Ελ Καντουρί.

Το ποσό πλησιάζει στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν έχει απαντήσει και αυτό, όπως γράφεται, έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει προφορικά συμφωνήσει με την Σταντάρ Λιέγης για ένα συμβόλαιο τριών ετών.

Προφανώς και στο παιχνίδι των διαπραγματεύσεων μπαίνει και ο ποδοσφαιριστής, που φαίνεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα