«Πολεμιστής ο Σουντανί, θα ξαναβρεί ρυθμό στον Ολυμπιακό»

«Πολεμιστής ο Σουντανί, θα ξαναβρεί ρυθμό στον Ολυμπιακό»

«Πολεμιστής ο Σουντανί, θα ξαναβρεί ρυθμό στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλγερινός ρεπόρτερ Σοφιάν Μεχενί μιλάει στο gazzetta.gr για τον Χιλάλ Σουντανί, το ρεκόρ του με την εθνική Αλγερίας, την μαχητικότητα του, αλλά και τις πιθανότητες επιτυχίας του με τον Ολυμπιακό.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Αλγερινού εξτρέμ, Χιλάλ Σουντανί στον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος εξτρέμ ετοιμάζεται να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» έχοντας ως στόχο να αφήσει πίσω του την περυσινή σεζόν, όπου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με συνέπεια να μην καταφέρει να κάνει την διαφορά στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Αλγερινός δημοσιογράφος της εφημερίδας Liberte-Algerie, Σοφιάν Μεχενί μίλησε στο gazzetta.gr για τον πρώην παίκτη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

«Ο Σουντανί είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Στην Αλγερία είναι πολύ αγαπητός, καθώς έχει σκοράρει πολλά γκολ με την εθνική ομάδα. Συγκεκριμένα έχει πετύχει 22 γκολ σε 49 συμμετοχές, επίδοση που ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητη, αφού είναι έκτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αλγερίας, έχοντας μάλιστα μαζί με τον Σλιμανί τα υψηλότερα ποσοστά σε γκολ αναλογικά με τις εμφανίσεις τους. Είναι ένας πολεμιστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο που τα δίνει όλα για την ομάδα του.

Μπορεί να αγωνιστεί τόσο πίσω από τον σέντερ φορ όσο και από τα άκρα. Στα θετικά του στοιχεία θα έλεγα την ταχύτητα που διαθέτει, αλλά και το καλό αριστερό πόδι. Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε απίθανα πράγματα.

Θεωρώ πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το κροατικό. Ως εκ τούτου εκτιμώ πως θα επιτύχει στον Ολυμπιακό και θα σημειώσει αρκετά γκολ. Είχε κάποιους τραυματισμούς στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά τους άφησε πίσω του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Η ελληνική ομάδα του δίνει αυτή την ευκαιρία και θεωρώ πως θα εγκλιματιστεί άμεσα. Είναι ένας ήρεμος ποδοσφαιριστής που δεν έχει προκαλέσει ποτέ με την συμπεριφορά του. Ο Ολυμπιακός έκανε μια έξυπνη κίνηση με την απόκτηση του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα