Παναιτωλικός: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και φιλικό με την Μπενφίκα Β'

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας και φιλικό με την Μπενφίκα Β'

bet365

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 8 Ιουλίου. Φιλικό με την Μπενφίκα Β.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναιτωλικού:

Καταρτίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που αρχίζει με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στο Αγρίνιο έως τις 8 Ιουλίου, τις ιατρικές εξετάσεις και προπονήσεις στο Emileon έως 22 Ιουλίου. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι (όπου θα γίνει ένας φιλικός αγώνας στις 26 ή 27) έως τις 2 Αυγούστου. Με την επιστροφή της ομάδας θα γίνει ο πρώτος φιλικός αγώνας στο γήπεδο Παναιτωλικού με την Μπενφίκα Β στις 2 ή 3 Αυγούστου. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα