ΑΕΚ: Τελειώνει με Ζεράλδες, βάζει πλώρη για τους υπόλοιπους στόχους η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τελειώνει με Ζεράλδες, βάζει πλώρη για τους υπόλοιπους στόχους η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τελειώνει με Ζεράλδες, βάζει πλώρη για τους υπόλοιπους στόχους η ΑΕΚ

bet365

Κλείνει το deal με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες η ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να μπαίνει οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Βραζιλία - Βενεζουέλα με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η αναμονή με την υπόθεση του Φρανσίσκο Ζεράλδες στην ΑΕΚ φτάνει στο τέλος της αφού πολύ σύντομα ο παίκτης αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Η καθυστέρηση όλο αυτό το διάστημα είχε να κάνει με τις συζητήσεις πάνω στην οψιόν αγοράς. Μία λεπτομέρεια, η οποία ωστόσο ήταν πολύ σημαντική, με τη Σπόρτινγκ να αποδεικνύεται αρκετά σκληρή σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Η συμφωνία για τον δανεισμό του Ζεράλδες στην ΑΕΚ για ένα χρόνο δεν θα εμπεριέχει οψιόν αγοράς από την πλευρά της Ένωσης για του χρόνου το καλοκαίρι, όπως τονίζεται και στην Πορτογαλία. Κάτι που προφανώς ήθελε να πετύχει η ΑΕΚ, ωστόσο η Σπόρτινγκ ήταν ανένδοτη, αντιπροτείνοντας τοποθέτηση ρήτρας αγοράς σε πολύ υψηλές τιμές. Τα «Λιοντάρια» βλέπουν στο πρόσωπο του Ζεράλδες έναν παίκτη με εξέλιξη και γι' αυτό άλλωστε βρίσκονταν σε επαφές μαζί του για να ανανεώσει ως το 2022 πριν φύγει δανεικός για την Αθήνα.

Έτσι η ΑΕΚ θα φέρει τον 24χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό με αυτούς τους όρους, ικανοποιώντας πάντως τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος τον ήθελε πολύ στα πλάνα του, αποτελώντας το «πουλέν» του από την προπέρσινη σεζόν στη Ρίο Άβε.

Το οριστικό deal αναμένεται πλέον άμεσα και έπειτα η ΑΕΚ θα βάλει πλώρη για τα επόμενα μεταγραφικά «χτυπήματα». Άλλωστε πλην του φορ, η Ένωση χρειάζεται να... φουλάρει για εξτρέμ, ακόμα ένα χαφ και στόπερ προκειμένου να έχει ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ της πριν φύγει για το Κιέλτσε της Πολωνίας στις 2 Ιουλίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για τα εξτρέμ ο πρώτος στόχος για τον Καρντόσο είναι ο Φάμπιο Μαρτίνς, ωστόσο όπως προκύπτει από την Πορτογαλία η υπόθεση έχει δυσκολέψει. Έτσι, αν στην ΑΕΚ δουν ότι δεν μπορούν να βρουν λύση με την Μπράγκα θα πρέπει να στραφούν στις εναλλακτικές περιπτώσεις που υπάρχουν στη λίστα των Λυμπερόπουλου και Καρντόσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα