Γύρισαν στο Ηράκλειο Βέρα και Ισις, εν αναμονή της απόφασης της UEFA

Γύρισαν στο Ηράκλειο Βέρα και Ισις, εν αναμονή της απόφασης της UEFA

Δημήτρης Ρούσσος
Γύρισαν στο Ηράκλειο Βέρα και Ισις, εν αναμονή της απόφασης της UEFA

bet365

Ο Χάιμε Βέρα και ο Αλεχάντρο Ίσις επέστρεψαν από τη Ρόδο στην Κρήτη, έπειτα από τη συνάντηση και τη συνέντευξη που είχαν με εκπροσώπους της UEFA αναφορικά με το δίπλωμά τους και πλέον ο ΟΦΗ περιμένει την απόφαση.

Ο Χιλιανός τεχνικός του ΟΦΗ, μαζί με τον βοηθό του βρέθηκαν στη Ρόδο τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να συναντήσουν ανθρώπους της UEFA στο περιθώριο της σχολής προπονητικής UEFA Pro.

Οι δυο άνδρες πέρασαν από συνέντευξη με εκπροσώπους της ομοσπονδίας και τη Δευτέρα (17/06) επέστρεψαν στο Ηράκλειο. Πλέον ο ΟΦΗ, αλλά και οι ίδιοι περιμένουν την απόφαση της UEFA αναφορικά με τον αν οι δυο Χιλιανοί θα μπορέσουν να αποκτήσουν το UEFA Pro, ώστε να είναι σε θέση να δηλώνονται απρόσκοπτα στα παιχνίδια του συλλόγου. Υπενθυμίζεται πως αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για προπονητές ομάδων πρώτης κατηρίας, καθώς και για όσες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι άγνωστο πότε θα βγει η απόφαση, με τους Ομιλίτες να έχουν ζητήσει να γνωρίζουν το συντομότερο δυνατόν, αφού αν κριθεί πως Βέρα και Ίσις δεν αποκτήσουν το δίπλωμα, αυτόματα θα δρομολογηθούν εξελίξεις για την αντικατάστασή τους στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα