Σκληρό παζάρι και πίεση του Άρη για Μαντσίνι

Σκληρό παζάρι και πίεση του Άρη για Μαντσίνι

Σκληρό παζάρι και πίεση του Άρη για Μαντσίνι

bet365

Κρίσιμο 48ώρο ακολουθεί για την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον Άρη να πιέζει την Μπορντό έχοντας ήδη στα χέρια του τη θετική απάντηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν οι «κίτρινοι» θα εντάξουν στο δυναμικό τους τον 22χρονου μεσοεπιθετικό. Η κατάσταση δεν θα είχε περιπλεχθεί αν δεν έμπαινε στη διεκδίκηση του παίκτη ένας σύλλογος από την Championship, αυτό αποκάλυψαν τουλάχιστον τα γαλλικά ΜΜΕ. Το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας αύξησε τις απαιτήσεις της Μπορντό η οποία έχει αποφασίσει μεν την πώληση του αθλητή, από την άλλη πλευρά όμως θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία ούτως ώστε να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Άρης συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια είναι ότι οι Θεσσαλονικείς πιέζουν την Μπορντό, έχοντας στα χέρια τους τη θετική απάντηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουν σκοπό να ξεφύγουν από το οικονομικό πλαίσιο που έχουν θέσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα