Οι τρεις φιλικοί αγώνες του Άρη στην Ολλανδία

Οι τρεις φιλικοί αγώνες του Άρη στην Ολλανδία

Gazzetta team
Οι τρεις φιλικοί αγώνες του Άρη στην Ολλανδία

bet365

Τρία φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Άρης κατά την περίοδο παραμονής του στην Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Αυτό θα διαρκέσει 12 ημέρες καθώς η αποστολή θα μεταβεί στην Ολλανδία την 1η Ιουλίου και θα επιστρέψει στις 13 του ίδιου μήνα. Στο διάστημα αυτό θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια ξεκινώντας από αυτό με τη Φορτούνα Σιτάρντ στις 4 Ιουλίου (7μ.μ.). Δύο ημέρες αργότερα (6/7) οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Γκεντ στις 17:00, ενώ ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων θα κλείσει με αυτή απέναντι στην Αϊτχόφεν στις 12 Ιουλίου στις 20:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα