«Συμφώνησε για δύο χρόνια με την Μπασάκσεχιρ ο Σκρτελ»

«Συμφώνησε για δύο χρόνια με την Μπασάκσεχιρ ο Σκρτελ»

bet365

Για συμφωνία του Μάρτιν Σκρτελ με την Μπασάκσεχιρ κάνουν λόγω τα τουρκικά ΜΜΕ τονίζοντας πως απομένουν μόνο οι υπογραφές για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Στη Μπασάκσεχιρ θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Μάρτιν Σκρτελ όπως υποστηρίζει η Sabah. Η τουρκική εφημερίδα αποκάλυψε πως ο Σλοβάκος σέντερ μπακ θα παραμείνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης μεταπηδώντας από την Φενέρμπαχτσε στην Μπασάκσεχιρ.

Ο 34χρονος στόπερ, ο οποίος απασχολεί και τον Ολυμπιακό φέρεται να συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με τις απολαβές του να ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο μάνατζερ του Σκρτελ, Μιτχάτ Χαλίς επιβεβαίωσε τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, σημειώνοντας ωστόσο πως δεν έχει γίνει ακόμη το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα