Δύσκολο του Φάμπιο Μαρτίνς στην ΑΕΚ λένε στην Πορτογαλία

Δύσκολο του Φάμπιο Μαρτίνς στην ΑΕΚ λένε στην Πορτογαλία

Γιώργος Τσακίρης
Δύσκολο του Φάμπιο Μαρτίνς στην ΑΕΚ λένε στην Πορτογαλία

bet365

Ο Φάμπιο Μαρτίνς ήταν πρώτος στόχος της ΑΕΚ για τα εξτρέμ, ωστόσο από την Μπράγκα τονίζεται ότι οι διαπραγματεύσεις για τον δανεισμό του παίκτη στους κιτρινόμαυρους δεν προχωράνε.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είχε ξεχωρίσει το όνομα του 26χρονου ακραίου της Μπράγκα, Φάμπιο Μαρτίνς για τον παίκτη που ψάχνει στα εξτρέμ, με την ΑΕΚ εδώ και μια εβδομάδα να ξεκινάει επαφές με την πορτογαλική ομάδα και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί τη μετακίνησή του στην Ένωση.

Παρότι η ΑΕΚ βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την Μπράγκα, τις τελευταίες ημέρες αυτό που βγαίνει από τον πορτογαλικό σύλλογο είναι ότι δεν προχωρούν οι επαφές με την ΑΕΚ για τον δανεισμό του Φάμπιο Μαρτίνς.

Ένα δημοσίευμα της A Bola την Παρασκευή ήθελε τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ να μην θέλει να παραχωρήσει τον Φάμπιο Μαρτίνς στην ΑΕΚ καθώς δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα σχετικά με την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Άλεφ από τους κιτρινόμαυρους. Βέβαια αυτό προκαλεί ερωτηματικά για το χρονικό σημείο που βγήκε, από τη στιγμή που η ΑΕΚ είχε ήδη ξεκινήσει επαφές με τον πρόεδρο της Μπράγκα για τον δανεισμό του 26χρονου εξτρέμ.

Πάντως και μέσα στο σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, από την Μπράγκα έκαναν σαφές ότι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά των κιτρινόμαυρων έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Μάλιστα στον πορτογαλικό σύλλογο φέρεται να εξετάζουν και το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για τον παίκτη από ομάδες της Τουρκίας, της Πολωνίας και της Μέσης Ανατολής.

Λαμβάνοντας υπόψιν αυτά που ξεκαθαρίζουν από τη μεριά της Μπράγκα γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ πρέπει να αρχίσει να κοιτάζει και τις εναλλακτικές που έχει για τα εξτρέμ, καθώς η περίπτωση του Φάμπιο Μαρτίνς είναι στον «αέρα». Άλλωστε η ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση είναι μια από εκείνες που κρίνεται απαραίτητη πριν την αναχώρηση στις 2 Ιουλίου για το Κιέλτσε και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα