ΠΑΟΚ: «Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ…!» (pics)

ΠΑΟΚ: «Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ…!» (pics)

ΠΑΟΚ: «Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ…!» (pics)

bet365

H… αναβίωση παλιού συνθήματος, που ακούστηκε στην Τούμπα, τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 μέσα από τις εικόνες που «ανεβάζει» ο Γιάννης Χατζόπουλος, γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, στα social media.

Αρκετοί τον γνωρίσατε μέσα από τις εικόνες της ελεύθερης πτώσης, με αλεξίπτωτο από τα 13.000 πόδια στο Ντουμπάι, αγκαλιά με την… «κούπα» του πρωταθλήματος!

Το ταξίδι του Γιάννη Χατζόπουλου, γνωστού φίλου του ΠΑΟΚ με το παρατσούκλι «Johnnyxatz», συντροφιά με ασπρόμαυρες σημαίες και πανό, συνεχίστηκε στην Ασία, με αρκετούς διαφορετικούς σταθμούς, την Καμπότζη, το Βιετνάμ, που στους μεγαλύτερους ΠΑΟΚτσήδες θυμίζει ένα παλιό σύνθημα που ακούστηκε στην Τούμπα, το «Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ…».

Όταν Έχει ακουστεί το σύνθημα επι χρόνια....Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ τότε φυσικό επακόλουθο Στο Νο 1 Αξιοθέατο του πλανήτη να σηκώθηκε κ η Νο 1 Κούπα που σηκώθηκε ποτέ στην Ελλάδα.... Θα αλλάξω πίστη όλη την Ασία..Το Angkor Wat της Ελλάδας είναι η Τούμπα κ αντίστροφα.. #traveler #siemreap #trip #cute #tbt #photooftheday #instamood #nikon #angkorwat #picoftheday #igers #holidays #beautiful #gopro #summer #greece #travel #follow #cambodia #bestoftheday #happy #love #asia #girl #paok #nofilter #fashion #car #fun #sun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@johnnyxatz1926) στις

«Όταν έχει ακουστεί το σύνθημα επί χρόνια….Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ, τότε φυσικό επακόλουθο στο Νο 1 αξιοθέατο του πλανήτη να σηκώθηκε και η Νο 1 κούπα που σηκώθηκε ποτέ στην Ελλάδα… Θα αλλάξω πίστη όλη την Ασία! Το Angkor Wat της Ελλάδας είναι η Τούμπα και αντίστροφα!», έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από τις λεζάντες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες, ενώ σε άλλη μια πάνω σε ελέφαντα σημείωσε:

«Να εκτιμάς ότι είσαι στην Ελλάδα, γιατί αν είχαμε έδρα στην Καμπότζη, στα δύσκολα τα χρόνια με τις μηχανοκίνητες πορείες, δε θέλω να φανταστώ να κάναμε το ίδιο με ελέφαντες… (του το εξηγούσα και θα έπεφτε κάτω από τα γέλια)».

Να εκτιμάς ότι είσαι στην Ελλάδα γιατί αν είχαμε έδρα στην Καμπότζη στα δύσκολα τα χρόνια με τις μηχανοκίνητες πορείες δεν θέλω να φανταστώ να κάναμε το ίδιο με ελέφαντες....(του το εξηγούσα κ θα έπεφτε κάτω από τα γέλια) #traveler #siemreap #trip #cute #tbt #photooftheday #instamood #nikon #angkorwat #picoftheday #igers #holidays #beautiful #gopro #summer #greece #travel #follow #cambodia #bestoftheday #happy #love #asia #girl #paok #nofilter #fashion #car #fun #sun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@johnnyxatz1926) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα