Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπρούνο για τα τυπικά της μεταγραφής του (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπρούνο για τα τυπικά της μεταγραφής του (pics & vids)

bet365

Ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ατρόμητου έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά πια στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός - που ανήκε στην ΛΑΣΚ Λιντς και έπαιζε μέχρι πέρυσι στον Ατρόμητο - έφτασε όπως αναμενόταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό και μετά να ανακοινωθεί. Από το Gazzetta είχατε ενημερωθεί εδώ και καιρό για τα δεδομένα της υπόθεσης και την συμφωνία για τον παίκτη.

Μπορεί να παίξει ως επιτελικός αλλά και στον άξονα και στα άκρα της επίθεσης. Ο Μπρούνο - που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μες στην προσεχή εβδομάδα - είχε πέρυσι 33 αγώνες με 3 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά σε 45 αναμετρήσεις στους Περιστεριώτες είχε 4 τέρματα και 7 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα