Ολυμπιακός: Τα νέα γαλλικά «λαβράκια»! (vids)

Ολυμπιακός: Τα νέα γαλλικά «λαβράκια»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα νέα γαλλικά «λαβράκια»! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να επενδύει σε μεγάλα ταλέντα της γαλλικής αγοράς, έχοντας τις γνώσεις και τις επαφές των Μοντέστο και Καρεμπέ στο... οπλοστάσιό του. Οι περιπτώσεις των Μπα, Φοντέ Καμαρά και Τραμονί.

Ο 23χρονος Σενεγαλέζος Ουσεϊνού Μπα έχει υπογράψει καιρό τώρα στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για παίκτη που παίζει στόπερ και έχει ύψος 1.92 μέτρα. Πέρυσι στην ομάδα της Γκαζελέκ Αζαξιό είχε 32 ματς με 1 γκολ. Πέραν όμως του Μπα οι Μοντέστο και Καρεμπέ έχουν και άλλα λαβράκια για τους Πειραιώτες από την γαλλική αγορά και κυρίως τη Β' κατηγορία.

Υπάρχει ακόμα ο 19χρονος Γάλλος της Αζαξιό, Ματεό Τραμονί, που επίσης θα πρέπει να θεωρείται κλεισμένος. Παίζει εξτρέμ αλλά και στον άξονα και πέρυσι είχε 30 ματς με 2 γκολ και 1 ασίστ. Μία τρίτη περίπτωση είναι του 21 ετών Φοντέ Καμαρά από την Γουϊνέα, που έχει πολύ σοβαρές πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι. Παίκτης επίσης της Γκαζελέκ Αζαξιό, που κυρίως παίζει αριστερό μπακ. Πέρυσι είχε 35 ματς με 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα