Ολυμπιακός: «Έκανε κρούση για τον Καρίγιο, που δεν μένει στην Λεγανές»

Ολυμπιακός: «Έκανε κρούση για τον Καρίγιο, που δεν μένει στην Λεγανές»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Έκανε κρούση για τον Καρίγιο, που δεν μένει στην Λεγανές»

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αφήσει την περίπτωση του Καρίγιο για την ενίσχυση της επίθεσής του με τις ισπανικές πηγές να μεταφέρουν πως έχει κάνει κρούση στην Σαουθάμπτον για τον Αργεντίνο φορ.

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο παραμένει στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό (σ.σ. χωρίς να είναι το μόνο καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις όπως του Μουνιέ).

Πληροφορίες από την Ισπανία και πηγές της AS μεταφέρουν πως οι Πειραιώτες έκαναν κρούση για την απόκτηση του 28χρονου και ύψους 1.91 μέτρων επιθετικού με αργεντίνικο και ιταλικό διαβατήριο. Ο Καρίγιο - που ως δανεικός στην Λεγανές πέρυσι είχε 6 γκολ και 1 ασίστ σε 33 ματς - με βάση τα όσα προκύπτουν από την Ιβηρική δεν θα συνεχίσει στον συγκεκριμένο ισπανικό σύλλογο που δεν μπορεί να καλύψει τα... θέλω της Σαουθάμπτον. Φαίνεται πάντως ότι οι ερυθρόλευκοι θα επιμείνουν για την υπόθεση αυτή.

* Σε αντίθεση με τα όσα έχουν βγει προς τα έξω και ο Μπεργκ και ο Βινίσιους δεν είναι εκτός της επιθετικής... εξίσωσης για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα