ΟΦΗ: Μειώθηκε κατά το ήμισυ η ρήτρα του Μεγιάδο για το 2020

ΟΦΗ: Μειώθηκε κατά το ήμισυ η ρήτρα του Μεγιάδο για το 2020

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Μειώθηκε κατά το ήμισυ η ρήτρα του Μεγιάδο για το 2020

bet365

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο παρέμεινε επίσημα στον ΟΦΗ για ακόμα μια σεζόν ως δανεικός, ενώ οι Κρητικοί συμφώνησαν με την Τσακαρίτα σε ρήτρα περίπου 200.000 ευρώ σε ενδεχόμενο αγοράς το καλοκαίρι του 2020, μειώνοντάς την κατά 50% κι αφήνοντας στους Αργεντινούς ποσοστό μεταπώλησης.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το «μηχανάκι» των Ομιλιτών παραμένει στο Γεντί Κουλέ! Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία με την Τσακαρίτα για την ανανέωση του δανεισμού του Μιγκέλ Μεγιάδο ως το 2020, διατηρώντας τον βασικό στα πλάνα του Χάιμε Βέρα αμυντικό μέσο του.

Εξάλλου οι συζητήσεις που οδήγησαν στη συμφωνία με τον σύλλογο της Αργεντινής περιλάμβαναν και όσα πρόκειται να συμβούν το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον οι Κρητικοί αποφασίσουν να αγοράσουν τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, κατάφεραν να μειώσουν τη ρήτρα των 550.000 ευρώ που υπήρχε ως τώρα πάνω από 50%, ορίζοντάς την δηλαδή λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ. Σε αντάλλαγμα, η Τσακαρίτα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του 26χρονου (18/03/93) αμυντικού μέσου.

O Μεγιάδο αγωνίστηκε τη σεζόν 2018/19 με τον ΟΦΗ σε 24 παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα