ΠΑΟΚ κι άλλoi τέσσερις για Μπρούγκμαν! (vids)

ΠΑΟΚ κι άλλoi τέσσερις για Μπρούγκμαν! (vids)

ΠΑΟΚ κι άλλoi τέσσερις για Μπρούγκμαν! (vids)

bet365

Από την Ιταλία έρχεται ένα νέο μεταγραφικό σενάριο με αναφορά στον ΠΑΟΚ και άλλες τέσσερις ομάδες, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρονται για τον 26χρονο αρχηγό της Πεσκάρα.

Με τιμή πώλησης από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και πάνω η Πεσκάρα, που δεν κατόρθωσε να κερδίσει την άνοδο στην Serie A, επιδιώκει να παραχωρήσει τον αρχηγό της, Γκαστόν Μπρούγκμαν.

Ο Ουρουγουανός μέσος το συμβόλαιο του οποίου λήγει καλοκαίρι του 2022 αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Serie B της Ιταλίας, με 35 συμμετοχές, 5 γκολ και 7 ασίστ.

Πάντως, εκτός από τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει δύο ιταλικές (Κάλιαρι, Πάρμα) και δύο ισπανικές (Βιγιαρεάλ, Αλαβές) ομάδες.

Το όνομα του Μπρούγκμαν υπάρχει εδώ και καιρό στις λίστες του ΠΑΟΚ, καθώς και τον Ιανουάριο του 2018 είχε έρθει στο προσκήνιο ως πιθανού αντικαταστάτη του Τσίμιροτ.

Και τότε η πρόταση είχε γίνει από τον ατζέντη του Μίνο Ραϊόλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα