Παναιτωλικός: Οι σκέψεις για τα διαρκείας

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Οι σκέψεις για τα διαρκείας

bet365

Οι «κυανοκίτρινοι» θα διατηρήσουν την πολιτική των χαμηλών τιμών παρά τα περισσότερα εντός έδρας ματς και θα μπορεί κάποιος να τα δει με μέσο όρο 3 ευρώ ανά παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός συγκαταλέγεται στις ομάδες που ποντάρουν πολλά στον παράγοντα έδρα και μαζεύει κόσμο. Για τη δυναμική του και φυσικά την απήχηση που έχει στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, η προσέλευση μπορεί να μεγαλώσει και από την ομάδα προσανατολίζονται στο να φέρουν περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Εσχάτως ξεκίνησε η συζήτηση για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν και υπάρχουν δύο σκέψεις, χωρίς όμως να παρθεί ακόμη κάποια οριστική απόφαση. Ας τις δούμε, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως πρόθεση της διοίκησης είναι η επιβράβευση των κατόχων διαρκείας, καθώς θα υπάρξουν και έξτρα παροχές που θα ανακοινωθούν άμεσα. Υπό αυτόν τον τρόπο θέλουν στο Αγρίνιο να εκμηδενίσουν το φαινόμενο να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση στα λεγόμενα «μεγάλα» ματς.

*Πρώτη τάση: Οι τιμές να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα με πέρσι, παρότι θα υπάρχουν περισσότερα ματς. Αν η ομάδα μπει στα πλέι οφ θα έχει 5 εξτρά εντός έδρας παιχνίδια, ενώ σε περίπτωση που συμμετάσχει στα πλέι άουτ 3 ή 4. Με γνώμονα αυτό θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των «κυανοκίτρινων» αντί 3 (στο πέταλο), 5 (στη μεγάλη κερκίδα) και 9 (στα VIP) ευρώ κατά μέσο όρο. Για αυτό και επί τάπητος έχει τεθεί το ενδεχόμενο να μην κυκλοφορούν εισιτήρια στα εκδοτήρια, αλλά να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

*Δεύτερη τάση: Ισχύουν τα περισσότερα από τα παραπάνω (ίδιες τιμές και αντιστοιχία ανά αγώνα), αλλά με μία διαφοροποίηση. Να εκδίδονται μεν εισιτήρια για κάθε εντός έδρας παιχνίδι, αλλά με γενική τιμή εισόδου που θα έχει γνωστοποιηθεί από την αρχή της σεζόν και θα κυμαίνεται από π.χ. 20 με 25 ευρώ μέχρι και 50, ανάλογα τον αντίπαλο. Ετσι π.χ. κόντρα στους «μεγάλους » θα υπάρχει εισιτήριο 50 ευρώ, ενώ ένα διαρκείας στη μικρή κερκίδα θα κοστίζει περίπου 100.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αν και αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι πως «θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε όλα τα ματς και όχι μόνο με τους κατά τεκμήριο ‘μεγάλους’, θα επιβραβεύουμε τους κατόχους διαρκείας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα