Παναιτωλικός: Οπως το καλοκαίρι του 2014...

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Οπως το καλοκαίρι του 2014...

bet365

Οι αποχωρήσεις στο Αγρίνιο φέρνουν στο μυαλό την προ πενταετίες πλήρης ανανέωση του «κυανοκίτρινου» έμψυχου δυναμικού.

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών ζούμε στο Αγρίνιο, με αποκορύφωμα την πρόσφατη απόφαση να αποχωρήσουν οι Κυριακίδης, κατά πρώτο λόγο, Μαρινάκης, Χαντάκιας. Ηδη βασικοί παίκτες όπως οι Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Αργκους αλλά και οι Μανά, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο που επίσης είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής αποτελούν παρελθόν και επί της ουσίας, λίγες «κολώνες» της σεζόν 2018/19 θα φορούν και του χρόνου την «κυανοκίτρινη» φανέλα. Ξέχωρα από τους νεαρούς (π.χ. Μαλής, Μιχάι, Λιάβας, Τσιγκάρας), συνεχίζουν οι Ντίας, Λουσέρο, Μοράρ και οι χειμερινές προσθήκες Γκούγκα, Αμαράλ, Μπαϊροβιτς,

Ετσι φαίνεται πως βαδίζουμε σε ένα μονοπάτι όπου τα «καναρίνια»... γυρίζουν σελίδα, όπως συνέβη και το 2014. Για όσους θυμούνται, τέτοιες ημέρες πριν από 5 χρόνια το κλίμα ήταν ανάλογο. Οι Γκάλο, Ανέν είχαν αποφασίσει να μην συνεχίσουν, ο Μπικέι έφυγε λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε, ο Καμαρά αποδέχθηκε την εξωπραγματική, για τα δεδομένα, πρόταση που του έκανε η Καλλονή, οι Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Μπόγιοβιτς έφυγαν για διαφορετικούς λόγους, ενώ ο Μπακάκης άνοιξε τα φτερά του για την ΑΕΚ, καθώς η Ενωση τον απέκτησε με μεταγραφή. Ολοι τους, πλην του Ανέν που ήρθε τον Γενάρη, εμφανίστηκαν στη σεζόν 2013/14 από 23 μέχρι και 33 ματς, δείγμα του πρωταγωνιστικούς τους ρόλου. Οι Γκάλο, Μπακάκης στελέχωναν τη δεξιά πλευρά, ο Μπικέι ήταν εκ των βασικών στόπερ, ο Ανέν στα αριστερά, οι Ζούνιορ, Σφακιανάκης πλαισίωναν τον Γοδόι στον άξονα, ο Καμαρά ήταν ο πρώτος σκόρερ και ο Μπόγιοβιτς δεύτερος.

Παρόλα αυτά την αμέσως επόμενη χρονιά ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην καλύτερη θέση της ιστορίας του στη Super League, την 7η, και στις λεπτομέρειες – και όχι μόνο – απώλεσε ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο». Εκείνο το καλοκαίρι το έμψυχο δυναμικό είχε υποστεί ένα... σοκ και με γνώμονα τι συνέβη, φαίνεται πως ανάλογες κινήσεις βγαίνουν σε καλό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα