Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ έχει και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο»

Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ έχει και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο»

Γκαγκάτσης: «Ο ΠΑΟΚ έχει και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο»

bet365

Οι αναφορές του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, από το βήμα του 1ου ιατρικού συνεδρίου που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη από σήμερα μέχρι και το Σάββατο (15/6).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί από το πρωί της Πέμπτης (13/6) κορυφαίους αθλίατρους και εκπροσώπους στη Θεσσαλονίκη στο 1ο ιατρικό συνέδριο που διοργανώνει μέχρι το Σάββατο (15/6) .

Στο χαιρετισμό του ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, μεταξύ άλλων υποστήριξε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την αίθουσα γεμάτη από επιστήμονες και εκπροσώπους ομάδων της Super league. O ΠΑΟΚ έχει και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πρώτο ιατρικό Συνέδριο εντάσσεται σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο τη μόρφωση γύρω από το ποδόσφαιρο με διάφορες δράσεις.

Η ιατρική έχει πολυεπίπεδη σημασία στη ζωή μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον ΠΑΟΚ ένα κορυφαίο ιατρικό τιμ που προστατεύει τους ποδοσφαιριστές μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα