Ο Άρης «κλείνει» τον Κένεντι Μπόατενγκ για το κέντρο της άμυνας

Ο Άρης «κλείνει» τον Κένεντι Μπόατενγκ για το κέντρο της άμυνας

Ο Άρης «κλείνει» τον Κένεντι Μπόατενγκ για το κέντρο της άμυνας

bet365

Η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής πλησιάζει προς το τέλος της. Πλέον στον Άρη έχουν επικεντρώσει στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι κοντά σε συμφωνία με τον 22χρονο Κένεντι Μπόατενγκ.

Οι «κίτρινοι» σκέφτονται την περίπτωση του Γκανέζου κεντρικού αμυντικού με τη λογική ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος παρουσίασε σημαντική εξέλιξη στην τελευταία διετία και μπορεί να αποτελέσει μια κίνηση… value for money και ο Σάββας Παντελίδης τον θέλει ούτως ώστε να έχει βάθος στην άμυνα.

Ο Μπόατενγκ προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του Αυστριακού Πρωταθλήματος με τη φανέλα της Ριντ καθώς μέτρησε 85 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ. Ο υψηλόσωμος (1.91μ.) ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος.

Ο Μπόατεγκ μετακόμισε στην Αυστρία το 2016, προερχόμενος από τη West Africa Academy, για λογαριασμό τις Λίντσερ Λασκ με την οποία αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Ριντ και το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα