ΑΕΛ: Πήγε για το «κόλπο» με Λούτοβατς, κατέληξε στην Παρτιζάν

ΑΕΛ: Πήγε για το «κόλπο» με Λούτοβατς, κατέληξε στην Παρτιζάν

Gazzetta team
ΑΕΛ: Πήγε για το «κόλπο» με Λούτοβατς, κατέληξε στην Παρτιζάν

bet365

Οι «βυσσινί» βρέθηκαν κοντά στον 22χρονο εξτρέμ, όμως εκείνος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου
Για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Λούτοβατς που θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα «αστέρια» του ποδοσφαίρου της Σερβίας κινήθηκε η ΑΕΛ, καθώς ο 22χρονος εξτρέμ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη Ραντ. Βασικός στην Ελπίδων της χώρας του και στην αποστολή της για την τελική φάση του EURO U21 που ξεκινά στις 16 Ιουνίου (διεξάγεται στην Ιταλία και το Σαν Μαρίνο), σε συλλογικό επίπεδο μετρά 106 συμμετοχές και 22 γκολ και οι «βυσσινί» πάλεψαν να τον πάρουν.
Ομως ο νεαρός ήταν «μήλον της έριδος» και για τους «μεγάλους» της χώρας του και τελικά υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτιζάν. Πάντως αν τεθεί θέμα δανεισμού του ή γενικώς αποχώρησής του, είναι πιθανό να «παίξει» ξανά για τη Λάρισα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα