Ζέρβας: «Για το νέο γήπεδο της Τούμπας θα βάλω τα δυνατά μου»

Ζέρβας: «Για το νέο γήπεδο της Τούμπας θα βάλω τα δυνατά μου»

Ζέρβας: «Για το νέο γήπεδο της Τούμπας θα βάλω τα δυνατά μου»

bet365

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, εκεί όπου το παρών δίνει κι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και μέλος της «ασπρόμαυρης» οικογένειας, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρακολουθεί τη ΓΣ του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όπως κάνει άλλωστε κάθε χρόνο, με τη διοίκηση του συλλόγου να τον συγχαίρει για την εκλογή του.

«Η αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ και τον ΑΣ είναι δεδομένη. Ότι έχει να κάνει με τον αθλητισμό θα υπάρχει και η σχετική μέριμνα από τη νέα διοίκηση του δήμου. Στο μεγάλο πρότζεκτ της Τούμπας και στην ανάπλαση της περιοχής θα βάλω τα δυνατά μου», υποστήριξε αρχικά ο κ. Ζέρβας και σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια σε σχέση με το παρελθόν είπε:

«Βρισκόμαστε σε ήρεμα νερά, σε εποχές επιτυχίας. Και αυτό οφείλεται στη νοικοκυροσύνη του συλλόγου μας. Εύχομαι αντίστοιχες επιτυχίες και στις άλλες ομάδες της πόλης».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είχε θερμό τετ α τετ με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

«Να καλωσορίσω τον δήμαρχό μας. Επιτέλους, έχουμε δικό μας Δήμαρχο. Εμείς τον θέλουμε δήμαρχο της πόλης, αλλά ξέρουμε ότι για όσα θέματα απασχολούν τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται να τον απασχολούμε, αυτός θα μας απασχολεί, καθώς ξέρει τα θέματα που έχει το γήπεδο, και θα τα προχωράει αυτός», σχολίασε ο κ. Κατσαρής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα