Ατρόμητος: Έρχονται κι αποδεσμεύσεις!

Ατρόμητος: Έρχονται κι αποδεσμεύσεις!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Έρχονται κι αποδεσμεύσεις!

bet365

Μπορεί προτεραιότητα στον Ατρόμητο να είναι οι προσθήκες, όμως αναμένεται να υπάρξουν κι αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει ενημερώσει τον Γιάννη Αγγελόπουλο για τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει.

Δουλειά για τα καλά έχει πιάσει ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός, επέστρεψε τις προηγούμενες μέρες από την Ολλανδία και ήδη βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Γιάννη Αγγελόπουλο για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ατρόμητου.

Ωστόσο, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που θα αρχίσουν να έρχονται τις επόμενες μέρες, θα υπάρξουν και κάποιες αποδεσμεύσεις,. Ο Γιάννης Αναστασίου, είδε πολύ προσεκτικά το ρόστερ που ήδη υπήρχε όταν ανέλαβε τους Περιστεριώτες κι έχει καταλήξει σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Ανακοινώσεις κι ονόματα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες, με τον Μούγιακιτς να είναι ένα από τα... φαβορί για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα